1. What is GoProcure?
Ans: GoProcure is a B2B Procurement Platform that brings the power of corporate purchasing to mobile devices while providing control and compliance needed to effectively manage a company’s spend.

2. Why does my company need GoProcure?
Ans: Companies use GoProcure to make non-strategic purchases of goods and services easier for their employees while having them comply to company policies with reduced risk of fraud.

3. What are the key benefits of using GoProcure?
Ans: The following are the key benefits of using GoProcure

  • Access to a robust procurement platform that can be configured to customer needs
  • Access to a marketplace of over 5000 vetted suppliers for both goods and services
  • Ease of use
  • Competitive Pricing
  • Sourcing capabilities through RFQ
  • Pre-approval of all orders
  • Consolidated invoice for all purchases during the billing period
  • Detailed reports of spend by cost centers and GL codes
  • Spend visibility through an interactive dashboard

4. How does a company sign up to use GoProcure?
Ans: Click here to send a request and a sales representative will get in touch with you

5. Is GoProcure an App or a web application?
Ans: GoProcure is both a web application and an App with identical functionality.

6. Is the GoProcure App available on all the App stores?
Ans: GoProcure App is available on Apple App Store and Google Play Store

7. What do you need from a company to set up an account?
Ans: We need you to fill out templates that ask for company information, user information, accounting information and approval hierarchies. This information is used to set up your company account before your users can start using GoProcure.

8. Do I need to involve my IT department to use GoProcure?
Ans: GoProcure is a SaaS(Software as a Service) based application that is hosted from an AWS (Amazon Web Services) site so it does not require any involvement from your IT group to set your account or to give your users access to it. However, if integrations are requested or if updates must be made to existing users in GoProcure through an automatic feed from a HR / ERP system, the IT department may have to get involved.

9. How does GoProcure handle international purchasing?
Ans: GoProcure is currently available to only U.S. based customers. International purchasing with currency and UOM conversion, VAT charges etc. is not supported. However, we can on-board international suppliers, place order with them, and make payments in USD. Similarly, international shipping to U.S., if done by the supplier, is available to GoProcure customers. Additional bank fees may apply for international transactions which is billed to the customer Internal

Can’t find an answer to your question? Our support team is always ready to help

CONTACT US